sailingalea@yahoo.es

tel

!!Beleef het avontuur met ons!!

Ik ben geboren in Barcelona.
Ik heb altijd in de biblioteek gewerkt ( al heb ik andere dingen gestudeerd, die nooit werkelijkheid zijn geworden), ik heb mezelf altijd gezien als een landrot en stadsmens....totdat ik meer over de zee hoorde en dacht, "waarom niet?".
Ik heb mezelf altijd als een avontuurlijk mens gezien, echter tot nu toe heb ik geen bergen beklommen of tot de dieptes van de zee gedoken.
Sinds het idee van zeilen was geboren heb ik verschillende cursussen gedaan (onder andere uitgebreide eerste hulp) en nu doe ik dagelijks praktijk ervaring op, fulltime.
Hobbies: ik lees graag, reizen, omgang met mensen, koken en het belangrijkste van alles nieuwe dingen leren.
Ik spreek Spaans, Catalaans, en ik kan me aardig redden in Frans en Engels.

Ik ben Nederlander, heb electronica gestudeerd, en heb altijd van zeilen en andere watersporten gehouden.

Van kind af aan, heb ik altijd gedroomd van zeilen, en sinds lange tijd had ik al de opleidingen, ik heb vele mijlen gevaren, en uiteindelijk mijn droom waargemaakt om op zee te leven.

Ik hou van doe het zelfen, en Alea opknapen was een uitdaging en hard werk, maar ook een groot plezier. Nu ken ik elk schroefje aan de boot!

Ik hou ervan een goed boek te lezen, naar muziek luisteren, een gezellige avond met vrienden, reizen, nieuwe dingen leren en delen wat ik weet met anderen...

I spreek Nederlands, Engels, Spaans en beginners Duits.